Hei på deg 👋

Denne måneden vil fakturaen din fra Motkraft komme litt senere enn vanlig. Vi bytter ut våre systemer for å kunne tilby deg alt fra mobilabonnement, forsikring, internett og smartsystemer fremover. Fordi det tar litt tid å gjøre selve byttet blir også fakturaen litt sen. Vi vil sørge for at den blir helt riktig, og derfor bruker vi et par ekstra dager på kvalitetskontroll. Fakturaen vil komme rundt 16.-20. mai.

Du vil fortsatt få den samme non-profit strømmen fra Motkraft, og alt vil være likt etter systembyttet.

Ny app

Ja, du så riktig, nå kommer den nye appen. Den blir grunnlaget for alt det spennende som skal skje fremover. Appen vil ha begrenset funksjonalitet i starten, og vil blir oppdatert med nye funksjoner i høy hastighet. Tenk på det litt som grunnmuren i et hus (selve appen). Den tar lang tid å bygge, men da går det fort når veggene (nye funksjoner) skal opp. Da kan du glede deg til:

• Smart elbillading

• Smart varme- og nettleie-styring

• Mobilabonnement

• Internett, forsikring, alarm og mye, mye mer 📈

Motkraft har fått merch!

Hvem i alle dager vil gå med strømselskapet sitt på brystet? Vel, nå kan du i hvert fall det. Etter mange forespørsler har vi lansert en liten kolleksjon merch 🎉

Som et non-profit strømselskap fortsetter vi med å legge oss på prisen det faktisk koster. Derfor får dere kjøpt alle plagg til kostpris, inkludert frakt! Vi har både t-skjorter, hette- og college-gensere i nettbutikken. Det er mange godbiter til salgs, men kun et begrenset antall produkter.

Som du kanskje ser har vi fått en nettbutikk. Det er kanskje et lite hint om at det kommer smarte, spennende produkter om ikke lenge?

Meld interesse til Motkraft Bedrift 📉

Få full kontroll på strømkostnadene til din bedrift med en av markedets beste og tryggeste avtaler. For sameier, borettslag, idrettslag, frivilligheten og helt vanlige bedrifter. Full oversikt, overlegen kontroll og titusenvis i besparelser.

Kjenner du noen som kunne trengt litt billigere strøm på jobb eller i sameiet? Eller driver du kanskje en liten bedrift selv? Du kan melde interesse til Motkraft Bedrift allerede i dag. Da får du beskjed med en gang vi begynner å levere strøm til bedrifter 🤝

Har du spørsmål? Snakk med oss!

Høye strømpriser? Kilo-what? Lyst på Motkraft på hytta? Vi hjelper deg med hva enn du måtte lure på.