Med en app som kan utvikles i alle retninger, vil det komme flere funksjoner som vil hjelpe deg å få bedre oversikt, spare penger og gjøre livet ditt enklere.

Som betatester vil du fremover få tilgang til nye funksjoner før alle andre. Det er mange som har etterspurt dette, vi håper derfor så mange som mulig ønsker å bidra til at appen blir best mulig ⚡️

Vi har betatestere for å kunne luke ut feil før de nye funksjonene blir tilgjengelig for alle. Det vil derfor dukke opp flere småfeil, som vi trenger å få hjelp til å finne.

For å bli betatester på IOS:

• Last ned TestFlight på App Store

• Trykk på linken under

• Følg deretter instruksene

For å bli betatester på Android:

• Følg instruksene på linken under

Dette kan du gjøre om du finner feil/forbedringer:

Når du melder ifra om en feil så ønsker vi så detaljert som mulig hva feilen er, og gjerne legg ved skjermbilde/skjermopptak slik at vi får løst feilen på best mulig vis.