Alle samlinger
Viktig informasjon 💡
Strømstøtten 2023⚡️
Strømstøtten 2023⚡️

Verdt å vite om strømstøtten⚡️

Motkraft avatar
Skrevet av Motkraft
Oppdatert over en uke siden

OBS! Strømstøtten vil bli trukket fra nettleien din, og er basert på snittprisen i det området du bor i og strømforbruket ditt.


Strømstøtte

Fra 1. september 2023 ble det innført ny strømstøtteordning som nå er timesbasert i stedet for månedsbasert. Dette betyr at støtten beregnes nå for hver enkelt time du bruker strøm i løpet av måneden, noe som gir en mer nøyaktig støtte basert på ditt personlige forbruk og den gjeldende strømprisen per time. Staten vil fremdeles dekke 90 prosent av kostnadene for strøm som overstiger 70 øre per kWh (ekskludert mva).


Ingen strømkunder trenger å gjøre noe praksis, da dette vil skje automatisk. Om du får en kompensasjon som er høyere enn nettleien din, så vil du få denne summen utbetalt til din bankkonto av nettselskapet ditt. Alle strømkunder får strømstøtteordning uavhengig om nettleien kommer separat eller på samme faktura. Dersom du har spørsmål vedrørende støtten så kan du høre med nettselskapet i ditt område. Vi vil være behjelpelig med andre henvendelser.Svarte dette på spørsmålet?